11 heinäkuuta, 2018

Luottotuotteita Essenceltä


Kaupallinen yhteistyö:  Why Not PR

Sain ihanalta Why Not PR toimistolta lähetyksen toukokuussa, joka sisälsi mitäpä muutakaan kuin mun käyttämiä luottotuotteita Essenceltä. Tämän merkin kosmetiikka on mulla päivittäisessä käytössä nii arjessa kuin juhlissa jo parin vuoden ajan. Nyt testiin pääsee ensimmäiseksi huulituotteet ja seuraavassa osassa ajattelin tehdä videon muodossa meikin, jossa käytän näiden lisäksi myös saamiani luomivärejä. Niitä en esittele tässä sen enempää vielä. 

Osa Essencen meikeistä on nyt Pretty.fi sivuilla huimassa alennuksessa, tuotteiden alapuolella on linkit kuvissa vasemmalta oikealle!Nämä Essencen mattahuulikiillot ovat olleet kovassa käytössä ja nyt pääsin testaamaan hieman tummempia sävyjä. Keskimmäistä en ehkä arjessa käyttäisi, mutta kaksi viimeisintä on päässyt jo huulilla arkikäyttöön. Näistä jää ihanan mattainen tunne huulille, mutta eivät jätä niitä liian tahmeaksi. En itse tykkää, jos huulet tarttuvat kiinni toisiinsa!Nämä kaksi tummempaa sävyä ovat aivan loistavia juhla - ja bilemeikkiin! Toki jos tykkää repäistä, niin miksei näitä voisi käyttää arkenakin. Nämäkin kuuluu samaan mattahuulikiiltojen kastiin kuin ylemmät.
Colour Boostin nestemäiset huulikiillot olivat mulle ennen tätä uusi tuttavuus. Näissä on todella hyvä pigmentti ja joustava koostumus on paksumpaa. Hyvän peittävyyden ansiosta näitä ei tarvitse levittää huulille kuin kerran. Kahteen vaaleampaan sävyyn ihastuin täysin, tuota tummasta en ole vielä ihan varma. 

Colour up! Shine on! huulipunat eivät myöskään olleet mulle entuudestaan tuttuja. Ihastuin näiden huulipunien ulkonäköön ja siihen, kuinka helppo niillä on levittää punaa huulille. Koostumus on myös pehmeä ja huulet tuntuvat entistä sileämmiltä. Ihan mahtavia arkihuulipunia!
Sain testiin myös huulikiiltojen - ja punien kanssa samaan sävyyn sopivat huultenrajauskynät. En ole oikein koskaan tottunut käyttämään huultenrajauskyniä, mutta nyt niitä on tullut käytettyä useammin. Peittävyys ja huulten ulkomuoto ovat tällöin paljon nätimmät. 

Onko Essencen meikit teille entuudestaan tuttuja? Haluatteko nähdä näistä ja luomiväreistä meikkivideon?
3 kommenttia on "Luottotuotteita Essenceltä"
 1. Essence on kyllä tuttu merkki, vaikka en ookaan käyttänyt heidän tuotteitaan pitkään aikaan. :) Huulipunat olivat kyllä ihan mun rakkautta♥ Meikkivideo kiinnostaisi!

  Anskiss

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että neikkivideo kiinnostaa. Pistetään toteutukseen :)

   Essencen huulipunat on parhautta <3

   Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9